Varastotyöntekijä
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme asiakkaallemme AT-Tuote Oy:lle varastotyöntekijää Sipooseen!

AT-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu teknokemia-alan yritys. He valmistavat omalla AT-tuotemerkillään mm. aerosolimaaleja ja teknisiä huoltoaerosoleja. Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Sipoossa, vajaan 40 km matkan päässä Helsingistä.


Tehtävän kuvaus

Varastotyöntekijänä pääset tekemään erilaisia varastointitehtäviä, kuten keräilyä ja hyllytystä. Keräily tehdään pinontavaunulla. Työhön kuuluu myös tuotteiden lähettämistä sekä muita logistiikkavaraston hommia. Trukin ajaminen ei pääsääntöisesti sisälly työpäiviisi, vaan varastolla on trukinkuljettajat erikseen. Jos trukin kuljettamiseen tulee tarve, siihen kyllä koulutetaan, joten trukkikorttia emme sinulta edellytä. Varaston työtehtäviä ovat myös satunnaiset tuotannon avustavat tehtävät ja etiketöinti. Varastolla on tiivis muutaman hengen työporukka, joten työkavereilta saat tukea työhösi.

Varastotehtävien lisäksi työnkuvaan voi kuulua kuljetustehtäviä, enimmäkseen tuotteiden kuljetusta tuotannon ja varaston välillä, satunnaisesti myös asiakkaiden varastolle. Kuljetustehtäviä varten arvostamme C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Kuljetustehtävissä ollaan tekemisissä vaaralliseksi luokiteltujen aineiden kanssa, joten myös ADR-lupa on eduksesi, muttei välttämätön. Lupa voidaan tarvittaessa suorittaa myös työsuhteen aikana.

Työpaikalle Sipooseen pääsee kulkemaan helpoiten autolla, joten sinulla olisi hyvä olla käytettävissä oma auto. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-16 välille. Poikkeuksena kiireisimmät sesongit, jolloin voi olla joitakin viikonloppuvuoroja tai pidennettyjä työpäiviä. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikainen, mutta arvostamme halua sitoutua pidempäänkin työsuhteeseen. 

Toivomme hakijalta:

- Kokemusta varastopuolen tehtävistä
- Hyvää suomen kielen suullista taitoa
- Reippautta ja joustavuutta
- Motivoitunutta ja iloista työskentelyasennetta
- C-ajokortti ja ammattipätevyys katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle:

Sopimuksen mukaisen palkkauksen
- Monipuoliset työtehtävät varaston ja kuljetuksen parista
- Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työuralle 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot