Varastotyöntekijä
Barona Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Oletko kiinnostunut tulevaisuudessa vakituisesta työsuhteesta ja monipuolisesta työnkuvasta varasto- ja tuotantotehtävien parissa? Oletko hyvässä fyysisessä kunnossa, asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin juttuun tiiviissä työporukassa muiden kanssa?

Haemme nyt Lahdesjärvelle Tampereelle fyysisissä töissä viihtyvää, fiksua ja luotettavaa työntekijää kolmen hengen kompaktiin varastotiimiin. Aluksi työsuhde solmitaan Baronan kautta ja mikäli työt sujuvat odotetulla tavalla, niin motivoituneelle kaverille on tarjolla vakituinen paikka asiakkaamme kirjoilla. Työ pitää sisällään monipuolisesti varastosta löytyviä perinteisiä työtehtäviä kuten vastaanottoa, keräämistä, pakkaamista ja lähettämistä sekä noutoasiakkaiden palvelua. Lisäksi työssä pääset tekemään levy- ja rullamateriaalien sahausta ja leikkausta.

Työpäivän aikana liikutellaan eri kokoisia teollisuusmateriaaleja käsin sekä erilaisia trukkeja käyttäen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta, ahkeraa työotetta ja tietenkin aitoa kiinnostusta työtehtäviä kohtaan. Tarvittaessa trukkien käyttämistä pääsee harjoittelemaan työpaikalla, mutta tietenkin iso etu paikkaan valituksi tulemisen kannalta on, jos sinulta jo löytyisi aikaisempaa kokemusta esimerkiksi työntömastolla tai vastapainolla ajamisesta.

Töitä tehdään perinteisessä päivävuorossa arkisin klo 8.00–16.00 välillä hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Tampereen keskustaa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi sopiva henkilö työhön, jätä meille hakemuksesi ja työllisty kauttamme mielenkiintoiseen paikkaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517651
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere