Varastotyöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Haemme AT-Tuote Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ tuotantolaitokselle Pornaisiin.

"AT-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu dynaaminen ja nuorekas teknokemian yritys. Alamme markkinajohtajana valmistamme omalla AT-tuotemerkillämme mm. aerosolimaaleja ja teknisiä huoltoaerosoleja."

Työtehtäviin kuuluu tavaroiden keräilyä, noutoa, vastaanottoa ja lähettämistä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varastotyöympäristössä työskentelystä. Tärkeintä kuitenkin hyvä fyysinen kunto ja oppimishalu. Aerosolituotteiden vuoksi tehtävä ei sovellu herkästi kemikaaleihin reagoivalle. Tehtävään on tarkoitus vakinaistua määräajan jälkeen. 

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 7-15, TES osalta tehtävässä noudatetaan työaikalakia ja vuosilomalakia. Työpaikan sijainti Pornaisissa, n. 40km Helsingistä. 

Arvostamme sinussa:
- motivoitunutta asennetta
- olet nopea oppimaan
- halua kuulua porukkaan, jossa töitä tehdään hyvällä yhteistyöllä

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Bettina Klinge p. 050 337 9694

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510801
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pornainen