Varastotyöntekijä
DHL Supply Chain, Danfoss, Vaasa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Täysipäiväistä VARASTOTYÖTÄ tarjolla loppukesäksi ja syksyksi! Jos sinulla ei vielä ole töitä loppukesän ajalle ja syksyksi, voisi tämä paikka olla juuri sinulle.

Haemme Varastotyöntekijää asiakkaallemme DHL Supply Chain, Vaasan toimipisteeseen. Työt alkaisivat heinäkuun lopussa ja kestäisivät syksyn ajan (mahdollisesti talvenkin yli). Työtä tehdään kokopäiväisenä ja työtä alustavasti riittää marraskuun loppuun saakka, jatko on erittäin mahdollinen.
Työ on pääsääntöisesti 2- vuorotyötä ja työtehtäväsi vaihtelevat pakkauksesta keräilyyn ja muihin erilaisiin varaston tehtäviin. Jos sinulla on jo kokemusta lavansiirtovaunulla tai pinoamisvaunulla ajamisesta tai työntömastotrukin tai korkeakeräilijän käsittelystä on se plussaa, mutta ei ole vaatimus.

Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan ja intoa opetella uutta. Jos olet ripeä ja oma-aloitteinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet hakemamme henkilö. Toivomme sinulta ennen kaikkea positiivista ja joustava asennetta työskentelyä kohtaan.
Tehtävässä menestyäksesi tulee sinun olla vähintään 18 vuotta täyttänyt ja Suomen kielen taitoinen. Työskentely on ajoittain fyysistäkin, joten hyvä fyysinen kunto on hyväksi tässä tehtävässä.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja hakijan välille. Palkkaus tässä tehtävässä on Huolinta-alan TES; in mukainen. Työt alkavat viimeistään 26.7. tai sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu asiakkaamme luona teollisuuden toimipisteessä Vaasan Runsorissa.

Jos olet valmis uusiin tehtäviin ja tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mahdollisimman pian jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 28.6.2021. Hakijoita käsitellään jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Minna Nummelin (040 357 2654 tai minna.nummelin@adecco.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465410
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vaasa