Varastotyöntekijä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021

Haemme asiakkaallemme espooseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Elintarvikkeiden maahantuontiyritykseen. Työhösi kuuluu erilaiset varastointityöt asiakasyrityksessämme Espoossa.

Odotamme hakijalta vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut tehtävät sekä hyvää asennetta. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus elintarvikealalta ei ole välttämätön, mutta suositeltava.

Työ on ajoittain hyvin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on välttämättömyys työssä onnistumiselle. Edellytämme hygieniasäännösten ymmärtämistä (hygieniapassi). Oman auton käyttömahdollisuus on etuus, mutta ei välttämätön.  

Hyvä suomen kielen taito on välttämätön työssä.

Työaika sijoittuu arkisin ma-pe klo 6-22.00 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus Kaupan alan TES/palkkatoive.

Työ odottaa tekijäänsä. Mikäli tunnistit itsesi ja olet työtä vailla, jätä hakemuksesi pikaisesti nettisivuillamme tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot