Varastotyöntekijä

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme reipasta

VARASTO- ja LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

asiakkaallemme kesän ajakasi käsittelemään saapuvia ja lähteviä kuormia, tekemään kontituksia sekä hoitamaan tuotannon raaka-aineen saatavuudesta.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivävuoroissa arkisin tai arkisin kaksivuorotyössä.

Toivomme hakijalta kokemusta ja erilaisten varastotrukkien käytöstä. Toivomme erityisesti kokemusta käsitellä paperirullia palleteilla ja ns. rullapihdillä.

Kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä kauttamme myös osa-aikaisesti. Voimme myös jatkossa tarjota mahdollisuuksien mukaan myös kokoaikaisempaa ja jatkuvaa työtä. Työ sopii esimerkiksi logistiikka-alan opiskelijalle, jolla on kokemusta trukkilla tapahtuvasta työstä tai jo kokemeemmallekin työntekijälle.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. klo.8-16 050 348 4545. Laita hakemukseen otsikoksi VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 20.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta