(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme asiakkaallemme Jämsänkoskelle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen / keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu mm. keräily, lastaus ja tavaran vastaanotto vastapainotrukkia käyttäen. Kuljetusasiakirjoja ei tarvitse laatia, sillä niiden laatiminen on ajotoimiston vastuulla. Käsiteltävä tavara on pääsääntöisesti suurehkoa, joten työssä edellytetään hyviä trukinkäsittelytaitoja ja kokemusta ajoneuvojen lastaamisesta ja purkamisesta. Lisäksi edellytämme hakijoilta tarkkaa, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja numerotarkkuutta.

Töitä tehdään päivävuorossa, ja työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti asiakkaamme tuuraustarpeiden mukaan. Tähän mennessä keikkatyöntekijöiden viikkotunnit ovat vaihdelleet noin 8-30 välillä. Työt alkavat muutaman viikon perehdytysjaksolla helmi-maaliskuun aikana, ja tarpeen arvioitu kesto on toukokuun loppuun saakka. Työn jatkomahdollisuutta voidaan tarkastella kevään loppupuolella. Palkkaus tapahtuu Kemian perusteollisuuden työehtosopimuksen mukaan, ja tuntipalkka on 12,70 €.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.