(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsitkö uusia työmahdollisuuksia logistiikan alalta? Tarjoamme jatkuvasti eri tasoisia varasto- ja kuljetusalan töitä Turun alueella reippaille ja kehityskelpoisille hakijoille. Voit olla alasi kokenut ammattilainen tai innokas oppimaan uutta - katsotaan yhdessä, millaisia työmahdollisuuksia pystymme juuri sinulle tarjoamaa! Tavoitteenamme on löytää juuri sinun toiveisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiva työpaikka.

Työnkuvasi varastoalan tehtävissä pitää sisällään esimerkiksi tavaran vastaanottoa, lähetystä tai hyllytystä. Työtehtäviisi voi kuulua myös keräilyä tai tavaran pakkaamista. Työtä on mahdollista tehdä sekä aamu- että iltavuoroissa, joten kerrothan hakemuksessasi myös vuorovalmiudestasi.

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta edellä mainituista työtehtävistä ja kiinnostusta kehittyä entistäkin osaavammaksi ammattilaiseksi. Trukinajotaidosta on ehdottomasti hyötyä, mutta se ei ole ollenkaan välttämätöntä. Varastoalan työtehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on liikkuvaa ja saattaa pitää sisällään tavaran nostelua ja siirtelyä käsin.

Töitä saattaa olla tarjolla saman tien, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.