(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme useille asiakasyrityksillemme Ouluun ja lähialueille tulevan vuoden tarpeisiin

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtäviin voi kuulua saapuvan tavaran vastaanotto, kerääminen, lähettäminen, lastaus- ja purkutehtävät sekä tietojen järjestelmään kirjaaminen. Toivomme hakijalta vuorotyövalmiutta, sujuvia tietoteknisiä taitoja ja suomen kielen taidon tulee olla erinomainen. Eduksi katsomme trukinajotaidon sekä aikaisemman varastotyökokemuksen, mutta sitäkin tärkeämpää on hyvä ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Hakijalla tulee olla hyvä peruskunto, sillä ajoittain voidaan käsitellä painavaa tavaraa. Edellytämme lisäksi huolellista, tarkkaa ja vastuuntuntoista otetta työhön. Töitä on mahdollista tehdä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, ja työsuhteen pituus riippuu asiakkaidemme tarpeista. Töitä tehdään arkisin.

Palkkaus tapahtuu asiakasyritystemme noudattamien työehtosopimusten mukaisesti, ja työt alkavat sopimuksen mukaan tulevan vuoden 2021 alussa.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 31.1.2021 ja kerrothan hakemuksessasi koska voit aikaisintaan työt aloittaa, etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä, mitä toivot työn kestolta sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja sähköpostitse tehtävistä antaa Annukka Sulonen annukka.sulonen@adecco.fi.