(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

Haemme Oulun alueella toimivalle asiakkaallemme varastotyöntekijää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja hyvällä asenteella kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Työturvallisuuskortti on vaatimuksena ja trukkikortti/trukin käyttötaito on plussaa.

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, pakkaaminen ja lähettämötyö. Myös pienet kokoonpanotehtävät kuuluvat työhön.

Työ on alkuun päivätyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 7 - 17 välille, valmius satunnaiseen 2-vuorotyöhön tulisi kuitenkin olla. Palkkaus AKT:n tessin mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.12.2020. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi