(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haemme asiakkaallemme Hämeenlinnaan tuotantotyön varaston keräilijää, rakennusteollisuuden tuotteiden pariin. Työhön kuuluu tavaran vastaanotto, kuorman purkaminen ja siirtely trukilla, keräily kokoonpanoa varten sekä muut varastonhoitajan yleiset tehtävät. Varastotyöntekijänä vastaat siitä, että tuotannolla on kaikki tarvittavat tuotteet kokoonpanoa varten. Tehtävää varten saat asianmukaisen koulutuksen sekä hyvän tiimin tuen. Töitä tehdään pääosin arkisin 7-15:30 välillä varasto/tehdasolosuhteissa.

Haemme tekijää, jolla pysyy myös työkalut käsissä. Varaston keräilijän tehtävästä on mahdollisuus siirtyä tuotantotyön kokoonpanijaksi, jonka työnkuvaan voi kuulua betonityötä, laatoitusta/saumausta, komponenttien kokoamista, LVI-, sähkö- tai muita rakennusalan kokoonpanotöitä.

Työtehtävässä vaaditaan:

-Sujuvaa suomen kielen osaamista!
-Reipasta ja vastuullista asennetta
-Valmiutta fyysiseen työhön
-Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja/tai rakennusalasta
-Trukinajotaitoa!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työt alkavat sopimuksen mukaan/ 2021 vuoden puolella. Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle ja kyseessä on vuokratyösuhde. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi