(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haemme Oulussa toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työ on päivätyötä, jossa työajat sijoittuvat klo 06-17 välille. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on alkuun määräaikaisuus maaliskuun 2021 loppuun saakka, mutta töiden jatkuminen jopa kesän yli on hyvinkin todennäköistä. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä joulukuun aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalvelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Luotettavuus ja laatu kuvaavat työntekoasi eikä hymysi hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Osaat toimia niin tiimin jäsenenä kuin ottaa myös vastuun itsenäisistäkin työtehtävistä.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus varaston työtehtävistä katsotaan eduksi, kuten myös trukkikokemus. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu artikkeleiden keräily ja pakkaaminen tilausten mukaisesti, hyllyttäminen sekä kuormien purkaminen ja lastaaminen. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 15.12.2020. Ole nopea, sillä hakuaika on lyhyt ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 0406493121.