(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa päivätyötä, jossa pääset vaikuttamaan tehtaan toimintaan merkittävässä roolissa?

Etsimme asiakkaallemme Lehmoon lähettämötyöntekijää. 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta lähettämö -tai varastotyöstä. Töitä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin, ja viikonloput ovat aina vapaat.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään mm. tuotteiden pakkaamista, rahtien järjestelyä, rahtiasiakirjojen valmistelua ja asiakaskyselyihin vastaamista. 

Onnistuminen ei edellytä välttämättä aikaisempaa varastotyökokemusta, arvostamme oma-aloitteisuutta ja oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme potentiaalisia varastotyöntekijöitä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Määräaikainen vuoden 2020 loppuun kestävä työ alkaa mahdollisimman pian ja töiden jatkuminen vuoden vaihteen jälkeen on mahdollista.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Huovinen p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.