(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsitään varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Etsimme Kuopiossa sijaitsevalle erikoiskaupan asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää päivätyöhön. Työtehtävä on alkuun määräaikainen 31.3.2021 asti. Työaika on arkisin klo 8-16 ja viikoittainen työaika on 37,5h/vko. Aloitus sopimuksen mukaan, mutta mieluiten jo 16.11.2020 alkaen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia varastotöitä kuten tuotteiden vastaanottoa keräilyä, lähetystä ja lastausta. Varastotyöhön kuuluu myös tilausten kirjaamista järjestelmään sekä mahdollisesti myös trukilla työskentelyä. Aikaisempi kokemus varastotöistä tai kaupan alalta katsotaan eduksi: etenkin kokemus varastonhallintajärjestelmistä on eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa ja rennossa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tärkeimpänä piirteenä hakijassa onkin oma-aloitteisuus sekä asenne työntekoa kohtaan. Työtehtävät voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen meille heti! Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä toivottu aloitus on 16.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta aleksi.heinonen@barona.fi