(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Haemme asiakkaallemme

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

arviolta 6-8 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen. Hyvän tekijän kohdalle sattuessa töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan, muut työsuhdeasiat kaupan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta varaston tehtävistä, ja trukinajotaito on ehdoton työssä pärjäämisen edellytys. Muu koneajotaito on eduksi. Edellytämme lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Haemme työntekijää, joka tekee työtään asiakaspalveluasenteella ja ratkaisukeskeisesti sekä omaa hyvät vuorovaikutustaidot myös sesonkien vaihtelun tuomassa hektisessä työtahdissa. Sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja olet rohkeasti oma-aloitteinen ja itseohjautuva.

Tehtäviisi kuuluu varaston ylläpitotehtäviä, asiakkaiden tilausten lastaamista ja kuormien purkamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 15.11.2020 mennessä.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 0406493121, sanna.raisanen@adecco.fi.