(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
YIT Kalusto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme Urjalaan

Varastotyöntekijää kalustokeskuksemme ulkovarastoon

Työskentelet rakennuskaluston, kuten teline-, muotti-, kaidekaluston lähetys-, vastaanotto- ja varastointitehtävissä. Muutkin työtehtävät ovat mahdollisia. Työ on ulkotyötä, jota tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden varastotyöntekijöiden kanssa. Tehtävä on vakituinen.

Etsimme

Etsimme reipasta työntekijää, jolla on ahkera ja tunnollinen työskentelyote. Eduksi katsotaan:
• kokemus vastaavista tehtävistä
• trukinajotaito
• rakennuskaluston tuntemus

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin avulla. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Jari Jokinen puh. 050 390 6607.

HAE TEHTÄVÄÄN 2.11.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja kaupunkikehittäjä. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 8 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 10 maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa.