Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme LVI-alalla toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työ on päivätyötä ja valmius aikaisiin aamuvuoroihin on oltava. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta palkasta on myös mahdollista sopia jos ammattitaito ja kokemus tähän edellyttävät. Työ on alkuun 2-4 kk:n määräaikaisuus arviolta maaliskuun loppuun saakka ja jatkon mahdollisuus on olemassa. Työssäsi osallistut monipuolisesti varaston tehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Luotettavuus ja laatu kuvaavat työntekoasi eikä hymysi hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Osaat toimia niin tiimin jäsenenä kuin ottaa myös vastuun itsenäisistäkin työtehtävistä.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus varaston työtehtävistä katsotaan eduksi, kuten myös trukkikokemus. LVI-alan tuotetuntemuksella erotut joukosta todella, mutta tämä ei ole vaatimus. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu artikkeleiden keräily ja pakkaaminen tilausten mukaisesti, hyllyttäminen ja pihavaraston ylläpitäminen sekä kuormien purkaminen ja lastaaminen. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 14.12.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot