(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme asiakkaallemme Kempeleeseen varastotyöntekijää.

Työ sisältää tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä ja pakkaamista. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varastopuolen tehtävistä sekä sähköisen tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmotivaatio sekä halu oppia tehtävät.

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa ja palkkaus on teknologiateollisuuden työtehtosopimuksen mukainen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 rerkytointivastaava Päivi Rantsilta p. 044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.