(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme varastotyöntekijöitä asiakkaallemme Vantaalle. Työt käynnistyvät mahdollisimman nopeasti ja jatkuvat vuoden loppuun asti. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista lauantaihin. Näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu tyypillisesti esimerkiksi pakkaamista, keräilyä ja/tai hyllyttämistä.

Voit olla varastoalan rautainen ammattilainen tai vähemmän kokemusta kartuttanut hakija. Toivomme oma-aloitteisia ja reippaita työntekijöitä, jotka haluavat kasvattaa osaamistaan varastotöissä. Aikaisempi kokemus varastotöistä ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksi.

Oletko sinä meidän hakemamme varastotyöntekijä?

Mahdollisuutenasi on päästä työskentelemään moderneihin tiloihin alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme logistiikka-alan parhaimman palkkauksen AKT Tes. Haku päättyy 30.9.2020, mutta haastattelemme jo haun aikana. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaavaan henkilöön Ville Kivimäkeen, ville.kivimaki@adecco.fi, puh/Whatsapp 040 848 3544