(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Meillä olisi paljon töitä tarjolla, mutta tekijät puuttuu!

Asiakkaamme kaipailee kahta varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävissä tarkistat tuotteet, keräilet, pakkaat ja lähetät tuotteet. Lisäksi voi olla myös muita työtehtäviä mitkä liittyvät tuotteiden käsittelyyn.

Työtä tehdään 2-vuorotyössä maanantaista perjantaihin. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa Citywork Oy:n kautta. Tavoitteena on, että kuuden kuukauden jälkeen siirryt vakituisena työntekijänä suoraan asiakkaan kirjoille.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Nautit itsenäisestä ja fyysisestä työstä. Vuorotyön vuoksi oman auton käyttö on suotavaa, sillä julkinen liikenne toimii kehnosti.

Asiakkaamme tarjoaa kokoaikaisen, säännöllisen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, pääset mukaan työyhteisöön mukaan. Lisäksi työssä on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa.

Lähetä meille pikaisesti yhteystietosi, mikäli koet työpaikan olevan sinun. Emme odottele hakuajan loppuun saakka, vaan otamme yhteyttä sinuun pikaisesti.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ole rohkeasti yhteydessä Mira Romakkaniemeen numerossa 040 749 5749 (ti-pe klo: 8-16 välisenä aikana) tai mira.romakkaniemi@citywork.fi .