(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme Oulun alueella toimivalle asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työt alkavat elokuun lopussa tai syyskuun alussa ja alustava kesto on keväälle 2021 saakka. Alkuun työ on kokoaikaista, mutta marraskuulta alkaen on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön, joten työ sopii myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa työkokemusta varasto- tai lähettämötyöntekijän tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja hyvällä asenteella kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Trukkikortti ja trukin käyttötaito ovat plussaa. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, pakkaaminen ja lähettämötyö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä kilpailukyisen palkan. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.08.2020 mennessä ja liitä mukaan CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632.