(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Etsin asiakkaalleni yhtä ellei useampaakin varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan.

Varastotyöntekijänä pääset keräilemään, lajittelemaan ja lähettämään tuotteita. Konttien purku ja lastaus voivat myös kuulua työtehtäviin. Osa työntekijöistä varastolla käyttävät trukkeja ja osa tekee käsin.

Aikaisempi työkokemus varastoalan tehtävistä katsotaan eduksi. Yritys on kuitenkin valmis kouluttamaan työtehtäviin, mikäli olet kiinnostunut työskentelystä varastolla.

Toivon, että haluat nauttia liikkuvasta työstä, 2-vuorotyö sopii sinulle hyvin ja olet valmis työskentelemään pitkäaikaisesti.

Yrityksessä noudatetaan kaupan varastotyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Asiakkaamme kanssa yhteistyössä tarjoamme pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä osaamisessa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävistä, voit tehdä profiilin työpaikan alle. Ei kuitenkaan kannata jättää profiilin tekoa viimeiseen päivään, sillä työpaikka täytetään mahdollisimman pian.

Mikäli jotain kysyttävää tehtävään liittyen tulee mieleesi, voit olla yhteydessä minuun puhelimitse. Tavoitat minut, Mira Romakkaniemen numerosta 040 749 5749 (ti-pe klo: 8-16 välisenä aikana).