(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Oletko näppärä käsistäsi ja työntekijänä tarkka? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta varastotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä on sinulle tarjolla töitä.

Etsimme asiakkaallemme Keravalle uutta varastotyöntekijää keräilyyn. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta myös jatko on mahdollista hyvin työssä pärjäävälle. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä myös tarvittaessa iltavuorossa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Työtehtävät pitävät sisällään myyntitilausten keräilyä ja niiden pakkaamista sekä tuotteiden hyllyttämistä. Tehtävässä käytetään apuna myös trukkia tilausten purkamisessa ja lastauksessa. Työkielenä on suomi. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on tarkka työskentelyote, erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. Työaika on 40 h/vko ja palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Topi Peltoluhta sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi