(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Etra oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Varastotyöntekijälle paikka avoimena!

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lue lisää osoitteesta www.etra.fi.

Yhteistyökumppanillamme Etra Oy:llä on avoimena paikka kokoaikaiselle varastotyöntekijälle Kivihaan Etra Megacenterissä. Työnkuvaan kuuluu erilaiset varaston työtehtävät kuten tavaran vastaanotto ja trukilla-ajo. Työyhteisössä on positiivinen ja rento ilmapiiri. Tehtäviin perehdytetään. Toivomme kuitenkin, että uudella työntekijällä olisi jo kokemusta trukin käsittelystä. Kielitaitovaatimuksena on suomi, muu kielitaito (ruotsi, englanti) on eduksi. Edellytyksenä on joustava asenne ja luotettava, oma-aloitteinen ote työhön. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille ja on kokoaikainen (37,5h/vko) kuukausipalkattu päivätyö. Työsuhteen kesto on vähintään elokuun loppuun, mutta myös jatko on mahdollinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Kaikki yhteydenotot työpaikkaa koskien Adeccon henkilöstökonsulteille Susanna Kytöharjulle (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi), Heli Häkkiselle (p. 040 617 5458, heli.hakkinen@adecco.fi) tai Minna Nummelinille (p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi).

Hakuaika päättyy 14.6.2020, mutta paikka täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy. Älä siis aikaile hakemuksen jättämisen kanssa, vaan toimi heti jättämällä CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon verkkosivujen kautta.