(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Go On Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Eagle Filters Oy valmistaa korkealaatuisia ilmansuodattimia energiateollisuudelle globaaleille markkinoille.

Yhtiö on toiminut suodatinmarkkinoilla 25 vuotta ja sen asiakkaina on johtavia energiayhtiöitä kaikilla mantereilla. Yhtiön tuotteet ovat luotettavuudeltaan ja tehokkuudeltaan ainutlaatuisia. Tehokkaamman suodatuksen ansiosta energiayhtiöt pystyvät säästämään merkittävästi polttoainekuluissa ja vähentämään CO2-päästöjä.

Yhtiö on tehnyt päätöksen avata korkealuokkaisten hengityssuojaimien tuotantolaitoksen Kotkaan. Eagle Filters Oy on Nasdaq First North listatun Loudspring Oyj:n tytäryhtiö.

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

hengityssuojainten valmistuksen logistisiin työtehtäviin.

Suojainten tuotanto on uutta Kotkassa, joten tässä on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan uuden tuotantolaitoksen toimintaa. 

Tehtävänäsi ovat monipuoliset logistiikan työt; tavaran vastaanottaminen, hyllytys, pakkaus sekä materiaalien kerääminen tuotantoon. Myös vastaanottotarkastukset sekä mahdolliset reklamaatiot kuuluvat työnkuvaan. Etsimme oma-aloitteista sekä järjestelmällistä tekijää, joka pysyy suunnitelluissa aikatauluissa.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa osaamista varastotyöstä, trukkikorttia sekä kokemusta trukkikuskin työstä. Trukkikorttia ei vaadita kaikilta varastotyöntekijöiltä! Logistiikan toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan suureksi eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon.

Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta myöhemmin on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa olet alusta saakka rakentamassa uuden tuotantolaitoksen toimintaa. Lisäksi saat käyttöösi huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työt ovat aluksi yhdessä vuorossa tehtävää työtä, mutta myöhemmin siirrytään keskeytyvään 3-vuorotyöhön, eli työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Toiminta käynnistyy vaiheittain kesä- ja heinäkuun aikana viikosta 24 alkaen. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti pysty vastaanottamaan.  Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntijat Antti Saira 0445859162 antti.saira@go-on.fi ja Laura Oinasmaa, 0401998166, laura.oinasmaa@go-on.fi.