(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaalle kokoaikaiseen työsuhteeseen varastoalan osaajaa Mäntsälään. Työnkuva pitää sisällään materiaalien vastaanottoa, tuotteiden keräilyä, pakkausta sekä lastausta. Työ pitää sisällään myös varastokirjanpitoa sekä lähetyslistojen laatimista.

Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on positiivinen, järjestelmällinen sekä tunnollinen, kuka omaa myös hyvän paineensietokyvyn. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta varastoalalta, trukilla-ajotaito sekä hyvä IT-osaaminen (word, excel, sähköposti). Työssä tulet tarvitsemaan myös suomen kielen osaamista sekä työpaikan sijannin vuoksi omaa autoa.

Asiakkaamme toimii teknologiateollisuudessa ja katsomme myös eduksi aikaisemman metallialan koulutuksen ja/tai työkokemuksen. Työssä on mahdollisuus myös kehittyä ja kasvaa asiantuntijarooliin.

Muut tiedot
Voit olla joko vastavalmistunut varastonhoitaja tai alalta jo enemmän kokemusta kerryttänyt osaaja, jätäthän pikaisesti hakemuksen sivustollamme tai laita avoin hakemus osoitteeseen tanja.marttila@eezy.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Tanja Marttila, tanja.marttila@eezy.fi, 040 307 5708

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.05.2020 mennessä.