(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haemme teolliselle asiakkaallemme Outokumpuun varastotyöntekijöitä.

Työnkuvaan voi kuulua mm. saapuvan tavaran vastaanottamista ja kirjaamista järjestelmään, hyllytystä, keräilyä ja pakkaamista sekä tehtaan sisäisen materiaalivirran siirtoa työvaiheiden välillä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä ja trukinajotaitoa, mutta ennen kaikkea olet reipas, ahkera ja tarkka työssäsi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana. Työ kestää ainakin aluksi määräajan, mutta voi johtaa myös pidempään työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti tehtävään.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.