(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2020

Haluatko kehittyä logistiikan ja varaston monipuolisissa tehtävissä? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Yliopiston Apteekin logistiikkaorganisaatio hakee

varastotyöntekijöitä                 

toimitusketjun työtehtäviin vakituiseen ja koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat keräily, pakkaus- ja lähettämötehtävät.
Työstä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.
Eduksi katsotaan aikaisempi varastotyökokemus, mutta se ei ole edellytys, sillä annamme kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja tarkkaa työotetta sekä tiimityötaitoja ja itseohjautuvuutta. Työskentelemme 2-vuorotyössä arkisin ja viikonloppuisin. 

Hankinta- ja toimitusketjuhallinta on Yliopiston Apteekin hankinnasta, saatavuudesta ja logistiikasta, varastoinnista sekä toimituksista vastaava organisaatio. Se palvelee omien Yliopiston Apteekin toimipisteiden lisäksi terveydenhuollon yritysasiakkaita, omaa tuotantoa sekä verkkokauppaa. Logistiikkayksikkömme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäellä.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja loistavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa varastoesimies Marko Taipale arkisin klo 14-15 puh. 09-5420 4760.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4. mennessä, sillä aloitamme haastattelut heti pääsiäisen jälkeen. https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat


Kirjoita hakemukseesi, että oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä.