(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun.

Tarve työntekijälle on mahdollisimman pian kiireellisestä tilanteesta johtuen, joten tässä olisi loistava mahdollisuus tekevälle ja aikaansaavalle henkilölle työllistyä nopeasti. Töiden kesto on asiakkaiden tarpeista riippuen vähintään kuukauden, mutta hyvin todennäköisesti tekemistä olisi tarjolla pidemmäksikin aikaa. Töitä on tarjolla tarpeen mukaan maanantaista perjantaihin. Työ on päivätyötä.

Työtehtäviisi kuuluvat artikkeleiden keräily ja pakkaaminen tilausten mukaisesti sekä muut varaston ylläpitoon liittyvät tehtävät.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokemusta Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Soveltuva koulutus alalta on ehdottomasti eduksi, muttei välttämätön. Olethan organisointikykyinen ja tehokas, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja langat pysyvät tiukasti käsissä. Tarkkuus ja huolellisuus kuvaavat sinua työntekijänä ja otat luonnollisesti vastuuta omasta tekemisestä osana muuta tiimiä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Jätä hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 27.03.2020 mennessä. Liitä hakemukseen myös CV. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anna Similä, anna.simila@adecco.fi tai 040 844 7175.