(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme Kuopioon varastotyöntekijöitä ohutlevytuotannon varastotehtäviin teollisuussähkökeskuksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme.

Edellytämme hakijoilta kokemusta varastotyöskentelystä ja varastohallintajärjestelmän käytöstä.

Työtehtäviin kuuluvat mm. hyllytys, keräily, pakkaus, yms. varastotehtävät.

Arvostamme ensisijaisesti vastuuntuntoista ja ripeää otetta työhön, halua kehittyä sekä oikeaa asennetta työntekoon.Tarjoamme kokopäiväisen päivätyön määräaikaisessa työsuhteessa, josta on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen.  Työt alkavat sopimuksen mukaan.  Kiinnostuitko?Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja ark. 8-16 Susanna Koponen p. 044 765 0120, susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.