(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Henkilöstöliiga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Asiakasyrityksemme Rehux Oy perustettiin reilu vuosikymmen sitten täyttämään lähiseudun kuluttajien toiveet tasokkaasta, lähellä tuotetusta eläinten rehusta. Nyt yrityksen rehulla on käyttäjiä ympäri maata. Rehuxin sijainti keskellä varsinaissuomalaisia vilja-aittoja on oivallinen ja ekologinen. Se mahdollistaa keskittymisen itse asiaan: tasokkaiden rehuvaihtoehtojen tuottamiseen sika- ja siipikarjatiloille. Rehuxia voi pitää rehualan edelläkävijänä sekä tuotteiden että toimintatapojen suhteen. Heillä on yksi Suomen moderneimmista rehutehtaista ja he ovat usein olleet ensimmäisten joukossa tuottamassa ja myymässä uusia innovatiivisia tuotteita.

Työn kuvaus:

Varastotyöntekijän päivittäiset työtehtävät sisältävät moninaisia ja vaihtelevia rehutehtaan varasto- ja tuotantotehtäviä. Kulloisenkin tarpeen mukaan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi raaka-aineiden vastaanottoa ja siirtoa varastoihin, lähtevien tuotteiden keräilyä ja lastausta sekä kuormien purkuja.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa sekä arkisin että viikonloppuisin. Työpaikan sijainnin ja työvuorojen vuoksi töihin pääseminen vaatii oman auton käyttömahdollisuuden.

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme tarkkaa työotetta, mahdollisuutta kulkea töihin omalla autolla ja jonkin verran fyysistä voimaa. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta työ ollaan myös valmiita opettamaan! Työssä tarvitaan lisäksi reipasta asennetta ja omatoimisuutta.

Tarjoamme:

Valitulle henkilölle tarjoamme monipuolisen kesätyön arvostetun rehutehtaan varastossa. Henkilöstöliigan kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja työehtosopimuksen mukaisen palkan. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana kannustavaa ammattilaisten porukkaa, jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian.