(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava Leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Gebwell on saavuttanut teknologiajohtajan vahvan asemansa skandinaavisilla energiamarkkinoilla kehittämiensä nykyaikaisten ja älykkäiden ratkaisuiden osalta, jotka lisäävät lämmöntuotannon ympäristöystävällisyyttä entisestään ja tarjoavat esimerkiksi reaaliaikaisen lämmitysjärjestelmän seurannan hyödyntämällä IOT-ratkaisuja – suunnannäyttäjänä ensimmäisenä maailmassa maalämpöpumpuissa.

Gebwell tarjoaa monipuoliset tehtävänkuvat, joihin työntekijällä on myös mahdollisuus vaikuttaa itse. Työtehtävät jättävät varaa luovuudelle ja ongelmanratkaisukyvylle, mutta Lean-periaatteiden mukaiset, tuotannon optimaaliset virtaukset huomioon ottavat prosessit, tarjoavat työhön ennakoitavuutta ja tasaisuutta.

Etsimme Gebwell Oy:lle Leppävirralle varastotyöntekijää lomien tuurauksiin 30.8.2020 saakka, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät sisältävät tehtaan sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, keräilyä, hyllystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Etsimämme henkilö on reipas, ahkera ja tarkka työssään sekä omaa hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Eduksi tehtävään katsotaan trukin käyttötaito sekä aikaisempi kokemus varastotehtävistä. Työtehtävät voivat sisältävät myös tarvittaessa osallistumista muihin tuotannon avustaviin työtehtäviin.

Hakijalta toivotaan valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme määräaikaisen kokoaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä työsuhde-etuineen. 

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.