(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Tuusulaan.

J.Koskenmäki Oy on kotimainen yritys, joka toimii aina betonielementtien lastauksesta kiinteistöhuoltoon ja maajätteen jatkojalostukseen. Yritys työllistää yhteensä 29 ammattilaista Hämeenlinnassa, Tuusulassa ja Hattulassa. "Haluamme työnantajana panostaa työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Työtyytyväisyyskyselymme perusteella 90% työntekijöistämme suosittelisivat meitä työnantajana". -J.Koskenmäki Oy

Tässä tehtävässä työskentelet betonielementtien parissa. Tehtäviisi kuuluu erilaisten betonielementtien varastointia ja lastaus mm. pyöräkoneella, siltanosturilla ja trukilla. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta siltanosturin tai pyöräkoneen käytöstä et välttämättä tarvitse, mutta se katsotaan eduksesi. Sinulla tulisi kuitenkin olla aikaisempaa trukkikokemusta sekä kokemusta varastotyöstä. Mikäli sinulta löytyy tarvittava kokemus ja olet työntekijänä omatoiminen, tunnollinen etkä pelkää fyysistä työtä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö! Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus tehdä halutessasi yövuoroja. Työ on pääasiassa ulkotyötä. Varustamme kaikki työntekijät sääolosuhteiden mukaisesti. Tehtävä on aluksi määräaikainen Amikon kautta. Määräajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan J.Koskenmäki Oy:lle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.