(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Varastotyöntekijä

Tule mukaan varmistamaan kanssamme sujuva energiantuotanto! Tehtävääsi kuuluu materiaalin vastaanoton, hyllytyksen ja luovutuksen lisäksi varastoinventointien tekeminen, työvälineiden määräaikaistarkastuksista huolehtiminen ja voimalaitosalueiden trukkikuljetukset. Helenin varastotiimi vastaa kolmen laitosalueen varastojen ylläpidosta ja toimivuudesta. Työskentelet siis Hanasaaren (Sörnäinen), Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitoksilla osana varastotiimiä.

Kymmenen hengen tiimissä  varmistatte, että yhteinen omaisuus on helposti löydettävissä, järjestelmäpohjaisesti hallittavissa ja että se pysyy käyttökuntoisena. Työsi tulokset näkyvät toimivana työympäristönä ja kunnossapitotöiden sujumisena. Toivomme, että olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja toimit sujuvasti myös tiimissä ja asiakaspalvelutehtävissä. Näethän asiat kokonaisuuksina ja tiedon karttuessa huomaat ja osaat tuoda esiin kehityskohteita?

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on logistiikka-alan perustutkinto tai ammattitutkinto, työkokemusta alalta ja trukinajokortti. Eduksi tehtävässä on, jos sinulla on työturvallisuuskortti ja hyvä mekaanisen kunnossapidon perustyökalujen tuntemus. Eduksesi katsotaan myös nostotöihin liittyvä osaaminen, vaarallisten jätteiden käsittelyyn liittyvä osaaminen ja LEAN- sekä 5S- toimintamalleihin liittyvä osaaminen. Tehtävässä vaaditaan hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito.

Mahdollistamme ammatillisen osaamisesi kehittämisen. Voimme muokata työnkuvaa vahvuuksiesi mukaan jo aloitusvaiheessa tai ajan myötä työvälineylläpidon, varastonhallinnan kehittämisen tai varaosa- ja työvälinehankinnan alueilla. Työhön saat huolellisen perehdytyksen. Työsuhde on määräaikainen, se alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2024. 

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esimieheltäsi Arto Kolehmaiselta (0405275108 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hakea voit helposti sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 4.3. mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Arvostamme, jos jätät meille myös videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!