(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Oletko sinä ripeä ja hyvällä motivaatiolla varustettu varastoalan osaaja? Ovatko trukit käsissäsi kuin sulaa vahaa? Nyt kannattaa jatkaa lukemista, sillä asiakasyrityksemme Lahdessa etsii kenties juuri sinua joukkonsa vahvistukseksi VARASTOTYÖNTEKIJÄN tehtäviin.

Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote, eikä kiireiset työpäivät saa tehojasi hiipumaan. Sinä menet töihin hyvällä asenteella ja valmiina käärimään hihat työntekoa varten. Sinulta luonnistuu varmoin ottein työntömastotrukilla ajaminen, mutta hallitset myös vastapaino- sekä pinontatrukilla ajamisen. Tässä työssä sinun tehtäviisi kuuluu esimerkiksi tuotteiden keräily, hyllyttäminen sekä tuotteiden vieminen oikealle tuotantopisteelle. Voit siis olla jo pitkällä varastoalan kokemuksella varustettu tekijä, tai lyhyemmällä kokemuksella, mutta sitäkin suuremmalla asenteella liikkeellä oleva tulevaisuudenlupaus. 

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla ja kestävät heinäkuulle 2020. Jos mielenkiintosi tehtävää kohtaan heräsi, niin laitahan hakemusta tulemaan pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.