(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme tunnetulle metallialan asiakkaallemme Hattulaan vakituiseen työsuhteeseen varastotyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin.

Varastotyöntekijänä tehtävänäsi on mm. vastaanottaa, purkaa ja lastata kuormat sekä hoitaa lähettämön työt. Lisäksi tehtäviin kuuluvat sahurin työt mm. metallituotteiden määrämittaan katkaisu ja tuotteiden pakkaaminen. Tehtävässä tarvitaan trukin ajotaitoa. Aikaisempi työkokemus teollisuudesta ja työturvakortti katsotaan eduksi. Olethan työotteeltasi tarkka, täsmällinen ja pitkäjänteinen. Työ on kaksivuorotyötä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työnkijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi