(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme asiakkaallemme

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ (2) inventaarioprojektin ajaksi.

Työn arvioitu kesto on n. 3 viikkoa ja arvioitu aloitusaika on 24.2.2020. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan, muut työsuhdeasiat kaupan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta varaston tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Trukin ajotaito on eduksi.

Haemme joustavaa, sitoutunutta ja luotettavaa tekijää, jolla tarkkuus ei herpaannu kiireen keskellä. Noudatat annettuja ohjeita ja olet toimeen tarttuva tekijä. Tehtäviisi kuuluu pihavaraston hoitamista sekä laitteiston ja tarvikkeiden inventointia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta sekä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askel on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 23.02.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 0406493121, sanna.raisanen@adecco.fi.