(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Etsimme nyt nopealla aikataululla asiakkaallemme Varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimittaa sähkö- ja polttomoottorityökaluja, niiden lisätarvikkeita sekä tarjoaa kattavaa palvelua monille asiakkaille ennen kaikkea rakentamiseen, teollisuuteen sekä myös kuluttajasektoriin.

Työnkuvaus


Työtehtävääsi kuuluu keräilyä, pakkaamista sekä tavaran purkamista.
On iso plussa, jos omaat trukinajotaitoa, mutta se ei ole aivan välttämätön, koska keräily on suurimmassa roolissa.

Kyseessä on päivätyötä arkisin ja työ tehdään Vantaalla lentokentän lähistöllä asiakkaan tiloissa.

Mitä odotamme sinulta?


Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta varastotyöstä. Trukinajotaito nähdään eduksi tehtävään haettaessa.

Olethan tarkka, oma-aloitteinen sekä pidät fyysisestä työstä, eikä nopeatempoinen työ sinua haittaa. Toivomme myöskin, että olet joustava ja motivaatiosi on kohdallaan.

On tärkeää, että osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi ja että olet täysi-ikäinen.

Mitä tarjoamme?


Työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuun asti. Jos hommat sujuvat hyvin on jatko mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen. Työt ja perehdytys työhön alkavat mahdollisimman pian.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Varastotyöntekijä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Sales Manager Aleksi Pantsuun sähköpostitse aleksi.pantsu@temp-team.fi tai puhelimitse 040 307 5115.