(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme KaVo Kerrille varastotyöntekijöitä keräily- ja pakkaustehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Työsuhde kestää alkuun helmikuun loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä on myös mahdollisuus jatkoon! Töitä tehdään päivävuorossa KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä. Varmistat tuotantolinjoilla tarvittaevien osien saatavuuden sekä sen, että osia on riittävästi varastossa. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovat erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. KaVo Kerrillä työskentelet siisteissä tiloissa ja pääset tutustumaan Lean-työskentelyyn. Voit myös tutustua KaVo Kerriin tarkemmin tämän videon kautta: https://youtu.be/oKov9csd9WQ

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi