(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Tampereen Vera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme Veralle kesäksi 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

sähköverkkorakennustoiminnan varastoon Hervantaan.

Työnkuvaasi materiaalivarastossa kuuluvat tavaran vastaanotto, työkalujen jako, tavarakuljetukset työmaille pakettiautolla sekä muut varastotehtävät. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, minkä jälkeen tarjoamme vastuuta ja vapautta työskennellä itsenäisesti. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. logistiikka-/sähkötekniikan ins.) sekä B-ajokorttia. Trukinajotaidosta on etua, mutta opetamme laitteiden käyttöön. Toiminnanohjausjärjestelmänä käytössämme on Microsoftin Dynamics 365. Kokemus jonkin toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä auttaa perehtymisessä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä ripeää työotetta. Toimit yhteistyössä eri henkilöstöryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2. Käsittelemme hakemukset viikon 8 loppuun mennessä ja haastattelut on suunniteltu viikoille 9-10. 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.