(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijöitä.

Tehtävänäsi on tavaroiden vastaanotto, keräily sekä muut varaston työt. 

Odotamme sinulta:

- Logistiikka-alan koulutusta, sekä kokemusta vastaavista töistä

- Kokemusta erilaisista trukeista ja keräilyvaunuista

- Trukkikorttia, muut kortit eduksi

- Erilaisten it-järjestelmien osaamista

Kyseessä on määräaikainen päivätyö, ma-pe 7-15.30. Määräaikainen työsopimus heinäkuuhun 2020, jatko tämän jälkeen on mahdollista. Palkkaus teknologiateollisuuden tes.

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää ja tarkkaa otetta työhön. Jos olet reipas, tykkäät fyysisestä työstä ja pystyt työskentelemään paineen alla, pistä hakemus pikaisesti tulemaan!

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja:

Anni.vellonen@lisapalvelu.net

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.