(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Helsingin Tattariharjun terminaaliin vastuuntuntoista, hyvät tiimityöskentelytaidot omaavaa ja vähintään 18-vuotiasta

Varastotyöntekijää

määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tuotanto-toimitusketjun varastotyöntekijänä työhösi kuuluu mm. erilaisten astiatuotteiden keräily, asiakastositteiden lajittelu, kuormien tarkastukset, erilaiset viikkoinventoinnit, kirjaukset toiminnanohjausjärjestelmään, kiinteistöhuollon tilaukset sekä terminaalin yleinen kunnossapito, joka sisältää muun muassa harja- ja lattianpesukoneella ajoa.

Varastotyöntekijän työssä arvostamme itsenäistä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelytapaa. Tiimipelurina olet luotettava, joustava ja yhteistyökykyinen. Arvostamme lisäksi sähköisen lavansiirtovaunun käsittelytaitoa ja aiempaa kokemusta varastotyöstä.

Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö sekä työhyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen.

Työsuhde alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde kestää 2019 vuoden loppuun ja mahdollisesti pidempäänkin. Varauduthan työskentelemään vuorotyössä. Työaika sijoittuu klo 03.30-18.00 välille.

Lisätietoja varastotyöntekijän tehtävästä antaa kuljetuspäällikkö Jorma Vasikainen p. 0400407120 ti 3.12. ja to 4.12. klo 14-15 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.2019.