(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÄ
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Haemme asiakkaallemme reipasta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan

Työtehtäviisi kuuluu mm. trukilla ajo, keräily ja tuotteiden kuljetus asiakkaille. Hallitset myös järjestelmät ja varastoautomaatin käyttö ei tuota sinulle ongelmia. Sinulla on valmius toimia kymppinä ja tuurata varastopäällikköä tarvittaessa.

Olet oma-aloitteinen, joustava ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme sinulta myös:

* aiempaa työkokemusta varastotyöstä
* trukilla ajotaitoa
* englannin kielen hallinta

Työ on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Työ on 1-vuorotyö ma-pe ja palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle tekemisen meininkiä vakaassa yrityksessä ja viihtyisän työilmapiirin. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 9.12.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.