(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan.

Damstahl on ruostumattoman teräksen jakelija ja tukkukauppias, joka avasi Hämeenlinnan varaston ja myyntikonttorin 2015. Damstahl varastoi käytännöllisesti katsoen kaikkia ruostumattoman teräksen laatuja ja kokoja putkista putkenosiin, pitkiin tuotteisiin ja levyihin.  Suomen toimipisteen lisäksi toimintaa on Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Alankomaissa ja Sloveniassa. Damstahl Oy voi taata saatavuuden, toimitusvarmuuden ja asiantuntijapalvelut kaikille ruostumattoman teräksen kanssa työskenteleville.

Kenelle työ sopii?

Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään varastolla mukavan työporukan kanssa. Työtehtäviin opetetaan: sinulla ei tarvitse olla lähtötietoja! Se toivottakoon, että sinulla on hyvät hoksottimet uuden oppimiseen ja asioiden muistamiseen. Sinulla voi olla taustallasi esim. merkonomin tai logistiikan tutkinto. Työtehtäviä ovat tuotteiden keräily, lastaus, purku ja pakkaus. Työssä käytetään apuna nostovälineitä ja trukkia, mutta sinulla tulisi olla hyvät fyysiset ominaisuudet raskaiden kappaleiden käsittelyyn. Työ on päivätyötä (7-15 / 8-16) ja harkinnassa on ollut vuoroihin siirtyminen. Tämä ei vielä päätetty asia, vuorovalmius kuitenkin toivottavaa.

Miksi meille työhön?

Työtilat ovat siistit ja mukavat, ja sosiaalisessa porukassa työnteko on mukavaa. Varastolla on 4 hengen tiimi, joka opastaa työssä alkuun. Työnteko aloitetaan WorkPowerin kautta, ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työlllistyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi www.workpower.fi ja siellä ”Varastotyöntekijä”. Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa arkisin 8-16 HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 139 7492.