(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ


Tehtäviisi kuuluu

Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu laivan varustelumateriaalien varastointiin liittyvät tehtävät, kuten tavaran vastaanotto, tarkastus, hyllytys, keräily ja inventointi määritellyn työskentelyalueen mukaisesti.

Lähin työyhteisösi on hyvin tiivis, toisaalta olet tiiviissä yhteistyössä myös oman osastosi ulkopuolisen sidosryhmäkentän kanssa, joka on laaja ja erittäin monipuolinen. 


Toivomme hakijalta

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta varastotöistä.

Hyvät sosiaaliset ja kommunikointitaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Keijo Leinonen
Työnjohtaja
040 826 1714
keijo.leinonen@meyerturku.fi