(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Oletko kiinnostunut varastotyöstä? Pystytkö aloittamaan pian ja työskentelemään ainakin kesään saakka, mahdollisesti pidempäänkin? Kykenet omatoimiseen työhön ja omaat jo työkokemusta tai avoimen mielen sekä halun oppia uutta?

Asiakkaamme Hyvinkään alueella etsii pikaista vahvistusta jakelukeskuksensa tiimiin!

Etsimme useita erilaisen osaamisen ja taidot omaavia tekijöitä varaston moninaisiin työtehtäviin. Tehtäviin perehdytetään hyvin, joten aiempi kokemus varastolta ei ole välttämätöntä. Tyypillisimpiä työtehtäviä ovat tuotekeräys, pakkaus, hyllytys sekä trukin avulla tehtävät kuorman lastaukset ja purut.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-22 välillä. Tehtäviin tulee voida sitoutua ainakin ensi kesään asti, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa tehtävissä sovittaessa pidempäänkin.

Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee lisäksi olla käytössään auto sekä sujuva suomen kielen taito. Haettaviin tehtäviin valittavien tulee olla täysi-ikäisiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet valmis aloittamaan työt pian, jätäthän hakemuksesi niin voimme tavata haastattelun merkeissä ja sopia töiden aloituksesta!