(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme teolliselle asiakkaallemme Joensuuhun (sijainti Penttilässä) henkilöä logistiikan/varaston työtehtäviin kuten keräilyyn, tulevan ja lähtevän tavaran käsittelyyn sekä sisäisen logistiikan hoitoon.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta, kokemuksen varastotehtävistä katsomme eduksi. Lisäksi olet reipas ja huolellinen työssäsi ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Työskentely tapahtuu 2-vuorossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aluksi kuukauden-pari, mahdollisesti pidempäänkin.

Tarjoamme käyttöösi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedut, täsmällisen palkanlaskennan ja -maksun sekä jatkuvan tuen työskentelysi aikana.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään välittömästi!

Lisätietoja antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.