(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään varastotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Vilomix Finland Oy:lle Paimioon VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Vilomix Finland Oy on vuonna 1979 perustettu erikoisrehutehdas Paimiossa ja on osa tanskalaista Danish Agro -konsernia. Yritys toimi Hiven Oy nimellä 31.5.2014 saakka. Tärkeimpiä tuoteryhmiä ovat vitamiiniliuokset, vitamiinijauheet ja -rakeet, vitamiini- ja hivenaineseokset, rautavalmisteet, propyleeniglykolivalmisteet, maha- ja suolistoaineet, erikoisrehut, kivennäisseokset ja hygieniatuotteet. Lisäksi valikoimiin kuuluvat TalliPro hevosrehusarja, lypsylaitteistojen pesuaineet, hygieniatarvikkeet, biologiset rehunsäilöntäaineet sekä nestemäiset kompleksilannoitteet.

Työ on tuotteiden keräilyä työntömastotrukilla, tavaran lähetystä ja vastaanottoa sekä pakkausta. Työhön voi sisältyä myös muita varastotöitä. Töitä tehdään yhdessä vuorossa ma-pe klo 7-15.30.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varasto- tai keräilytehtävistä sekä trukinajo taitoa. Hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2019 loppuun.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, puh. 050 568 1523 tai katariina.kiviluoto@personalhuset.fi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.09.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.