(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme varastotyöntekijää Pirkkalan alueella toimivaan yritykseen tilapäiseen tarpeeseen, seuraavalle kahdelle viikolle. Asiakasyritys on iältään nuori, toimialana maahantuonti ja jälleenmyynti. Alueelle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla, ja työaika sijoittuu klo 9-18 välille. Työt alkavat ensi maanantain-keskiviikon taitteilla.

Työtä tehdään mielenkiintoisten tuotteiden parissa, jos koet että haluaisit muutamaksi viikoksi lisätyötä tai elämäntilanteesi muuten sallii parin viikon työkeikan, laita hakemus pikaisesti! Jatkon mahdollisuus harkitaan yrityksen tilanteen mukaan. 

Mitä etsimme, mitä tarjoamme?

Varastotyöntekijä vastaa varaston toiminnasta; Tuotteiden hyllytys, pakkaaminen, lähetys sekä etiketöintityötä. Edellytyksenä työssä on työteliäs asenne, toimivat kädet ja kirkas ajatus, siitä mitä pitää tehdä. 

Työhön tarjotaan lyhyt opastus tiloissa, joten aiempaa varastokokemusta ei tarvitse olla. IT-taitojen tulee olla "tätä päivää", työssä pieniä tehtäviä koneella. Tiloissa käytetään myös trukkia apuna, mutta palkattavalta henkilöltä ei vaadita trukin ajotaitoisuutta. 

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta www.workpower.fi tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen: lasse.lehtinen@workpower.fi tai jonna.kanerva@workpower.fi.

Avainsanat: varastotyöntekijä, päivävuoro, keikkatyö, määräaikainen.