(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Oletko tarkka, huolellinen ja ahkera työssäsi? Onko sinulla trukinajotaito tai valmiudet omaksua se nopeasti? Jos vastasit näihin kyllä, meillä on sinulle työpaikka tarjolla.

Haemme nyt teolliselle asiakkaallemme Outokumpuun varastotyöntekijää.

Työnkuvaan kuuluu mm. saapuvan tavaran vastaanottamista ja kirjaamista järjestelmään, hyllytystä sekä tehtaan sisäisen materiaalivirran siirtoa työvaiheiden välillä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on oikea asenne työtä kohtaan, sillä tehtävään perehdytetään kyllä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aluksi n. kuukauden. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempi aikaiseen työhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti tehtävään.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.